SVETOVNO PRVENSTVO U - 18 ROKOYCANY 2019 - ČEŠKA

Član slovenske reprezentance u - 18 je bil tudi naš igralec Aljaž Žigon. Tudi na tem prvenstvu so se naši mladi kegljači zelo izkazali.

Fantje v zasedbi: Alaž Žigon KK Adria, Denis Pašič KK Pivka, Anej Kranjec KK Konstruktor Maribor, Tilen Topolšek KK Impol Slovenska Bistrica, Nejc Požun KK Kočevje, Tine Vidmar Kk Proteus Postojna so uspeli si priboriti 3. mesto in s tem bronasto medaljo. Dekleta pa so osvojila nehvaležno 4. mesto. Vseeno pa je uspel veliki met Nataši Radič iz

KK Pivka, Postala je svetovna prvakinja v posamezno in v kombinaciji. Tine Vidmar iz KK Proteus pa je zasedel 3. mesto v sprintu. 

 

 

SVETOVNO PRVENSTVO U - 23 CLUJ 2018 - ROMUNIJA

Gašper Kragelj KK Adria je zastopal reprezentanco Slovenije na svetovnem prvenstvu v CLUJ-u Rominija in to v kategoriji U - 23. Slovenski reprezentanti so odšli na prvenstvo v velikem pričakovanju, saj so priprave na to tekmovanje pokazale, da so vsi reprezentati v dobri formi. Že zmaga na prijatejski tekmi s Hrvati  je samo še utrdila pričakovanja in želja po medalji. Ekipa Slovenije Timi Jurančič KK Konstruktor Maribor, Tomaž Ivančič KK Litija, Žiga Požar KK Proteus Postojna, Grega Bajželj KK Triglav Kranj, Nik Predovnik KK Rudar Trbovlje, Jakob Jančar KK Calcit Kamnik, Danijel Lavrič KK Proteus Postojna in selektor moške ekipe Albin Juvančič.

Prvenstvo je bilo zelo uspešno za celotno reprezentanco žensko in moško. 

Fantje so osvojili 2. mesto ekipno; 1. Srbija 3780, 2. Slovenija 3623, 3. Avstrija 3617 podrtimi keglji.

Dekleta pa so si priborile nehvaležno 4. mesto

Anja Forštnarič KK Celje je postala svetovna prvakinja posamezno

Anja Forštnarič KK Celje - Tim Jurančič KK Konstruktor Maribor 2. mesto tandem mix

Tina Mržljak KK Bela Krajina - Tia Schatz KK Celje Svetovne prvakinje v tandemu

Gašper Kragelj KK Adria - Grega Bajželj KK Triglav sta igrala skupaj v tandemu. Na žalost jima je v  1/4 finalu kolo pred medaljo sreča obrnila hrbet, po rezultatu 1 : 1 sta po sadam viktorju izgbila z 12 : 13.

 

Po prvenstvu smo našemu igralcu Gašperju organizirali sprejem pred domačo hišo. Zbrali so se sosedje iz ulice. igralci KK Adrie in njegovi prijatelji. 

 

 

 

SVETOVNO PRVENSTVO U - 18 DETTENHEIM 2017 - NEMČIJA...

Svetovno prvenstvo za U - 18 se je udeležila naša igralka Leila Lisjak. Ponovno je uspešno igrala in si prisvojila dve medalje. Obe medalji sta bronasti in to 3. mesto ekipno in

3. mesto sprint. Leila je še enkrat dokazala, da je tekmovalka za velika tekmovanja

 

 

 

 

..SVETOVNO PRVENSTVO U - 18 SPEICHERSDORF 2015 - NEMČIJA...

 

V reprezentanco Slovenije u -18, ki se je udeležila svetovnega prvenstva v Nemčiji, sta bila izbrana tudi igralca našega kluba, Leila Lisjak in Gašper Kragelj. To je bila njuna prva udeležba v reprezentanci in hkrati na tako močnem tekmovanju. Oba igralca sta odlično zastopala barve svoje reprezentance.

Leila Lisjak je osvojila dve medalji; srebrno v tandemu s Tino Hren iz Cerknice in bronasto v sprintu.

Gašper Kragelj je dosegel 6.mesto ekipno. V 1. kolu v sprintu, je pri rezultatu 1 : 1 izgubil proti Francozu sadamviktor ( vsak igralec ima 3 dodatne mete ) z 18 : 20logo adriaC

Klub se uvršča med najuspešnejše
klube na Primorskem, ima lepe
pogoje za delo in vsi zastavljeni
programi se vsa ta leta nemoteno
izvajajo.

Kontakti

Kegjlaški klub Adria
Cesta Zore Perello-Godina 3
KOPER - CAPODISTRIA
Google maps povezava

Email: kegljaskikadria@gmail.com
Telefon: 041 814 878

Copyright Kegljaški klub Adria © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani   O piškotkih